Poliţiştii din Buzău au demarat o anchetă după ce un cadavru a fost descoperit, luni dimineaţă, în toaleta bisericii militare din Cimitirul Eroilor. Oamenii legii trebuie să stabilească cine este bărbatul găsit mort, dar si cauzele decesului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Buzău, Amalia Călugăru, cadavrul a fost descoperit, luni dimineaţă, în toaleta bisericii militare din Cimitirul Eroilor.

Poliţiştii nu au stabilit identitatea persoanei, însă pot spune că este vorba despre un bărbat de circa 60 de ani, se pare fără locuinţă, care s-ar fi adăpostit în toaletă. 

Din primele informaţii, cadavrul nu prezintă urme de violenţă şi nici urme de degerături, cel mai probabil decesul survenind pe fondul unor afecţiuni medicale de care suferea persoana respectivă.

Cauzele exacte ale decesului vor fi stabilite în urma necropsiei ce va fi efectuată de medicii legişti.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.