Un tânăr de 25 de ani din Bucureşti, suspectat că a violat o fată de 15 ani pe care a cunoscut-o online, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Fapta s-ar fi petrecut într-o maşină, în Sectorul 4.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 30 iulie 2023, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 15 Poliţie au reţinut un tânăr,  în vârstă de 25 de ani, faţă de care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol”, a transmis, luni, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că, la data de 29 iulie 2023, Secţia 15 Poliţie a fost sesizată, prin sistem 112, cu privire la faptul că o minoră, în vârstă de 15 ani, ar fi fost victima unei infracţiuni de viol.

”Din cercetări, s-a stabilit că minora ar fi cunoscut în mediul online un tânăr, iar la data menţionată, în jurul orei 20.30, în timp ce se aflau într-un autoturism parcat pe o stradă din Sectorul 4, prin constrângere, împotriva voinţei persoanei vătămate, tânărul ar fi întreţinut raporturi sexuale orale cu aceasta, după ce în prealabil ar fi atins-o în mai multe zone ale corpului”, a mai transmis sursa citată.

În urma verificărilor, a fost identificat  şi, ulterior, depistat tânărul bănuit de comiterea faptei.

”Cel în cauză a fost condus la audieri, iar la data de 30 iulie 2023, în baza probatoriului administrat, bănuitul fost reţinut pentru 24 de ore. Ulterior, faţă de acesta, magistraţii au dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile”, a mai precizat Poliţia.

Cercetările sunt continuate de către Secţia 15 Poliţie,  sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.