Poliţişti ai Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul Investigarea Criminalităţii Economice din Poliţia Sectorului 1 fac miercuri dimineaţă percheziţii într-un imobil din Capitală într-un dosar de delapidare în care contabilul unui cult bisericesc este suspectat că ar fi luat 800.000 de lei din casieria instituţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Astăzi, 13.01.2021, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul Investigarea Criminalităţii Economice din Poliţia Sectorului 1, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, pun în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară în Bucureşti şi două mandate de aducere într-un dosar privind fapte de delapidare”, anunţă Poliţia Capitalei.
Conform sursei citate, din datele şi probele administrate a rezultat presupunerea rezonabilă că în perioada aprilie 2018- noiembrie 2020, un bărbat, în calitate de contabil al unui cult bisericesc,Şi-ar fi însuşit din casieria instituţiei suma de 800.000 lei.
Audierile se desfăşoară la sediul Serviciului Investigarea Criminalităţii Economice a Sectorului 1.
Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.