Doi jandarmi din Bucureşti, care se îndreptau spre casă, au ajutat un copil de 14 ani care fusese lovit de o maşină, fiind căzut pe o trecere pentru pietoni din Sectorul 5. Şoferul se oprise la 50 de metri, fiind vizibil băut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În această după-amiază, în jurul orei 16.00, Mihai şi George, în timp ce se deplasau către casă, au observat, la trecerea de pietoni din sectorul 5, un copil de aprox. 14 ani, întins pe trecerea de pietoni, care încerca să se ridice. Observând agitaţie în rândul pietonilor din zonă, s-au oprit şi au interceptat conducatorul unui autovehicul care oprise la aproximativ 50 m de locul incidentului”, a transmis, miercuri seară, Jandarmeria Română.

Sursa citată a precizat că, având suspiciuni că şoferul a lovit minorul, observând că prezenta halena alcoolică şi dificultăţi de orientare, i-au luat cheile de la maşină şi documentele de identitate.

”Minorul nu necesita acordarea de prim-ajutor, dar acuza dureri în zona membrelor şi gâtului, motiv pentru care colegii noştri au solicitat sprijinul unei ambulanţe şi al unui echipaj de poliţie rutieră. Totodată, s-a luat legătura cu tatăl minorului, care s-a prezentat de îndată la faţa locului şi a exprimat acordul ca ambulanţa să transporte copilul la spital, pentru investigaţii amănunţite”, a mai transmis Jandarmeria.

De asemenea, poliţiştii Brigăzii Rutiere au confirmat faptul că şoferul în cauză avea alcoolemie în concentraţie de 0.53 în aerul expirat, motiv pentru care au fost întocmite actele necesare continuării cercetărilor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.