Doi bărbaţi şi o femeie sunt cercetaţi de poliţişti, după ce au fost găsite asupra lor peste 240 de kilograme de materiale pirotehnice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 18 noiembrie 2023, poliţistii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 20 Poliţie au depistat doi bărbaţi în vârstă de 39, respectiv 28 de ani şi o femeie, în vârstă de 24 de ani, asupra cărora au fost găsite 240 de kilograme de materiale pirotehnice”, a transmis, duminică, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că, în aceeaşi zi, în jurul orei 15.00, poliţişti din cadrul Secţiei 20 Poliţie, fiind în exercitarea atribuţiilor de serviciu, pe o stradă din Sectorul 6, au observat, într-un autoturism, un bărbat şi o femeie, care le-au atras atenţia prin comportamentului afişat.

”Astfel, au procedat la interceptarea şi legitimarea acestora, precum şi la efectuarea unui control al autoturismului, în urma căruia au descoperit aproximativ 140 de kilograme de materiale pirotehnice. În jurul orei 17.00, pe aceeaşi stradă, poliţiştii au depistat un alt bărbat asupra căruia au găsit aproximativ 100 de kilograme de materiale pirotehnice”, a mai transmis sursa citată.

Poliţiştii au ridicat şi sigilat materialele pirotehnice găsite asupra celor trei persoane.

Cercetările sunt continuate de poliţişti din cadrul Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de producerea, experimentarea, prelucrarea, deţinerea, transportul, folosirea sau orice altă operaţiune cu materii explozive, efectuată fără drept.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.