Un bărbat de 35 de ani a fost prins de poliţiştii din Bucureşti când transporta în autoturism aproximativ 100 de kilograme de materiale pirotehnice, interzise la comercializare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Capitalei, poliţistii de la Secţia 20 au prins un bărbat, în vârstă de 35 de ani, asupra căruia au fost găsite aproximativ 100 de kilograme de materiale pirotehnice.

Astfel, poliţiştii au oprit un autoturism care circula pe un segment de drum din Sectorul 6, aflat la limită cu judeţul Ilfov.

”După verificarea documentelor aferente, a fost efectuat un control asupra maşinii, moment în care au fost descoperite aproximativ 100 de kilograme de materiale pirotehnice, interzise la comercializare, acestea fiind sigilate şi ridicate de către poliţişti. Şoferul, un bărbat în vârstă de 35 de ani, a fost condus la audieri, în vederea dispunerii măsurilor legale ce se impun, cazul fiind preluat de către Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase”, a transmis sursa citată.

Cercetările sunt continuate de poliţişti din cadrul Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase, pentru producerea, experimentarea, prelucrarea, deţinerea, transportul, folosirea sau orice altă operaţiune cu materii explozive, efectuată fără drept.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.