Un bărbat de 32 de ani a fost imobilizat de poliţiştii din Bucureşti după ce a refuzat să oprească maşina pe o conducea, la semnul agenţilor rutieri, el fiind urmărit în trafic. Bărbatul a refuzat să fie testat pentru consumul de alcool şi droguri, astfel că a fost dus la INML pentru prelevarea de mostre biologice. În maşina sa au fost găsite mai multe substanţe din categoria drogurilor de risc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Brigada Rutieră au făcut semn, miercuri, în jurul orei 4.20, unui şofer să oprească autovehicululul pe care îl conducea, pe o stradă din Sectorul 1.
 
”Conducătorul autovehiculului nu s-a conformat semnalului şi a refuzat să oprească, continuându-şi deplasarea. În continuare s-a procedat la urmărirea vehiculului, ulterior acesta fiind oprit. Persoana care se afla la volanul autovehiculului a fost imobilizată de către poliţiştii rutieri, iar după stabilirea identităţii s-a constatat faptul că este vorba despre un bărbat în vârstă de 32 de ani”, a transmis Brigada Rutieră.
 
El a fost dus la sediul Institutului Naţional de Medicină Legală “Mina Minovici”, pentru prelevarea de mostre biologice, după ce a refuzat să se supună testării cu aparatul etilotest, respectiv DrugTest.
 
De asemenea, în urma controlului autovehiculului, au fost găsite mai multe substanţe din categoria drogurilor de risc. 
 
”În acest context a fost deschis un dosar penal în cadrul căruia se efectuează cercetari sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere de substanţe psihoactive, faptă prevăzută şi pedepsită de Legea 143/2000 privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri”, a precizat sursa citată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.