Un bărbat de 45 de ani care a agresat sexual mai multe femei în lifturile unor blocuri din Bucureşti şi le-a furat poşetele, prin violenţă, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. El este acuzat de agresiune sexuală şi tâlhărie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Primele două femei au fost agresate în 25 august.
 
”La data de 25 august 2023, în jurul orei 20.50, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 21 a fost sesizată, prin apel 112, de către o femeie, în vârstă de 27 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în liftul blocului în care locuieşte, din Sectorul 6, un bărbat ar fi agresat-o sexual. De asemenea, tot la aceeaşi dată, în jurul orei 21.00, o altă femeie, în vârstă de 38 de ani, a sesizat, prin apel 112, aceeaşi unitate de poliţie, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în liftul blocului în care locuieşte, în Sectorul 6, un bărbat ar fi agresat-o sexual, după care ar fi deposedat-o, prin violenţă, de geanta în care avea un laptop şi mai multe bunuri personale”, a transmis Poliţia Bucureşti.
 
Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Secţiei 21 au început verificările, însă în cursul serii, bărbatul a agresat o a treia victimă.
 
”Precizăm faptul că, în jurul orei 23.40, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost sesizată, de către o a treia femeie, în vârstă de 33 de ani, cu privire la faptul că un bărbat ar fi agresat-o sexual, în timp ce se afla în liftul blocului în care locuieşte, din Sectorul 6 şi ar fi deposedat-o, prin violenţă, de 150 de lei”, a mai transmis Poliţia.
 
La scurt timp, bărbatul, în vârstă de 45 de ani, a fost identificat şi depistat, acesta fiind dus la sediul de poliţie unde a fost audiat. El este acuzat de săvârşirea a trei infracţiuni de agresiune sexuală şi două infracţiuni de tâlhărie. Ulterior, agresorul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, în urma deciziei magistraţilor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.