Un cerb şi-a făcut apariţia, joi dimineaţă, în curtea unei şcoli gimnaziale din oraşul Râşnov din judeţul Braşov, animalul fiind fotografiat, iar imaginile cu acesta fiind postate pe reţelele de socializare. Reprezentanţii Primăriei şi cei ai Ocolului Silvic au fost anunţaţi despre apariţia cerbului, acesta fiind tranchilizat după ce nu a putut fi direcţionat către pădurea din apropierea unităţii de învăţământ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Imagini cu un cerb care şi-a făcut apariţia, joi dimineaţă, în curtea Şcolii Gimnaziale Nr. 3 din Râşnov au fost postate pe reţelele de socializare. 
 
Animalul a intrat în curtea unităţii de învăţământ, care este situată în apropierea unei păduri, în timpul orelor de curs. 
 
FOTO: Primăria Râşnov
FOTO: Primăria Râşnov
 
Purtătorul de cuvânt al Primăriei Râşnov, Răzvan Iancu, a declarat pentru News.ro că reprezentanţii Primăriei şi cei ai Ocolului Silvic din localitate au fost înştiinţaţi despre apariţia cerbului, ei încercând să direcţioneze animalul către pădurea din localitate. În condiţiile în care acest lucru nu a fost posibil, cerbul a fost tranchilizat şi, cel mai probabil, va fi relocat.
 
În urma apariţiei animalului nu au existat incidente, profesorii cerându-le elevilor să nu se apropie de animal. 
 
Conform oficialului Primăriei, este prima dată când un cerb îşi face apariţia în Râşnov, localnicii semnalând, anterior, apariţia urşilor în oraş.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.