Patru persoane au murit şi alte două au fost rănite, una dintre acestea fiind în stare gravă, în urma unui accident care a avut loc, joi după-amiază, pe DN 1, în judeţul Braşov, după ce două maşini s-au ciocnit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, Liviu Naghi, a declarat pentru News.ro că accidentul a avut loc pe DN 1, între localităţile braşovene Beclean şi Dridif, după ce o femeie care conducea un autoturism dinspre Făgăraş spre Sibiu a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un parapet metalic de pe marginea drumului, apoi a ajuns pe contrasens unde a lovit o altă maşină care circula regulamentar.

La faţa locului au ajuns două echipaje SMURD, două de la Descarcerare şi trei autosanitare ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

În urma impactului, şoferiţa care a produs accidentul şi alte trei femei din maşina condusă de aceasta au decedat. 

De asemenea, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, Ciprian Sfreja, şoferul maşinii care circula regulamentar a fost rănit grav, fiind preluat de un elicopter SMURD şi transportat la un spital din Târgu Mureş.

Totodată, o altă persoană din aceeaşi maşină a fost rănită uşor şi va fi transportată la un spital din Braşov.

Circulaţia rutieră este blocată pe DN 1, în zona producerii accidentului, urmând să fie reluată în jurul orei 17.00.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.