O femeie angajată ca menajeră în casa unei familii din Hârseni, judeţul Braşov, a fost reţinută de către poliţişti fiind suspectată de furt în formă continuată. Păgubiţii sunt chiar cei care au angajat-o pe femeie şi care au constatat recent că menajera sustrăgea sistematic bani din casetele de valori aflate în casă, suma totală ridicându-se la 20.000 de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sesizarea privind furtul a fost primită de către poliţiştii braşoveni în data de 6 aprilie, când proprietarul unei locuinţe din comuna Hârseni a reclamat că îi lipseşte o sumă importantă de bani din casetele de valori existente în imobil.

”Cercetările, pe care poliţiştii le-au efectuat, au stabilit faptul că banii ar fi fost sustraşi în mai multe rânduri, într-un interval de aproximativ 1 an de zile, de către menajera angajată de persoană vătămată, iar prejudicial cauzat ar fi de aproximativ 20.000 de euro”, informează, miercuri, oficialii IPJ Braşov.

Conform poliţiştilor, suspecta este o femeie de 39 de ani din aceeaşi localitate.

Ea a fost reţinută pentru 24 de ore, fiind cercetată pentru furt în formă continuată.

BUCURESTI

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.