Jandarmii şi salvamontiştii braşoveni au intervenit duminică, pentru a ajuta un bărbat care s-a accidentat în Munţii Piatra Craiului şi nu se mai putea deplasa. Victima a fost transportată într-o zonă de unde a putut fi preluată de ambulanţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Jandarmeriei Braşov, duminică după amiază, un grup de turişti a informat patrula aflată în zona Curmătura cu privire la faptul că, în zona Poiana Zănoaga din Piatra Craiului, un bărbat din grupul lor a alunecat şi a suferit o lovitură puternică în zona genunchiului drept, fiind în imposibilitatea de a se mai deplasa.

Patrula de jandarmi a ajuns la faţa locului în aproximativ 10 minute, a constatat că bărbatul are nevoie de suport medical şi a cerut sprijin prin 112. În zonă au ajuns cinci salvamontişti, care i-au acordat bărbatului primul ajutor, iar împreună cu cei doi jandarmi l-au transportat  în zona Fântâna lui Botorog, de unde a fost preluată de ambulanţă şi dusă la spital.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.