Două persoane au murit şi alte şase au fost rănite într-un accident produs, miercuri, pe DN 1S, în judeţul Braşov, fiind implicate un autoturism şi un microbuz. Între cei şase răniţi se află doi copii, din care unul, în vârstă de trei ani, este în comă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul rutier s-a produs, pe DN 1S, la ieşirea din Veneţia de Jos spre Părău, între un autoturism şi un microbuz.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Braşov a intervenit cu un echipaj de descarcerare, două autospeciale de stins incendii cu apă şi spumă, 3 echipaje SMURD, acolo acţionând şi două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

Potrivit ISU Braşov, în urma accidentului două persoane au decedat, fiind vorba despre o femeie de 70 de ani şi un bărbat de 20 de ani).

De asemenea, au fost răniţi patru adulţi (trei bărbaţi şi o femeie, conştienti si cooperanţi), un copil de 7 ani, conştient şi cooperant, dar şi un copil de 3 ani, aflat în comă.

FOTO: ISU Braşov
FOTO: ISU Braşov

În urma accidentului, traficul rutier a fost oprit pe ambele sensuri, potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.