Bărbatul de 43 de ani din Braşov care şi-a înjunghiat în somn soţia şi cei doi copii a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru omor calificat. El se află în arestul Poliţiei Braşov şi va fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Braşov au anunţat, miercuri dimineaţă, că bărbatul de 43 de ani care şi-a înjunghiar soţia şi cei doi copii în timp ce aceştia dormeau a fost reţinut pentru 24 de ore, în cursul nopţii de marţi spre miercuri. Suspectul este în arestul Poliţiei Braşov şi va fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă. Deocamdată, bărbatul nu a oferit vreo explicaţie pentru gestul său. La audierile de marţi, el le-a spus poliţiştilor că înainte de a comite faptele a vrut să se sinucidă, având o tăietură în zona pieptului pentru care a fost prezentat la spital. Poliţiştii au stabilit că nu are antecendente penale pentru violenţă domestică, iar cunoscuţii nu-l descriu ca pe o persoană violentă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.