Un bărbat a fost transportat la spital, duminică seară, după ce a fost accidentat de un autocar, în timp ce traversa strada, într-o intersecţie din Făgăraş, judeţul Braşov. Bărbatul avea o concentraţie alcoolică de 1,4 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul a avut loc, în jurul orei 21.00, la intersecţia bulevardului Tăbăcari cu strada T. Vladimirescu din municipiul Făgăraş, judeţul Braşov.
 
Potrivit Poliţiei Judeţene Braşov, un bărbat care conducea un autocar a accidentat un pieton care traversa strada la acea intersecţie.
 
La testarea şoferului din punctul de vedere al prezenţei alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 0.
 
"La testarea pietonului din punct de vedere al prezenţei alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 1,40 mg/l alcool pur. Acesta a fost preluat şi transportat la spital pentru îngrijiri medicale", a precizat sursa citată.
 
Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările producerii accidentului rutier.ev
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.