Opt turişti care au intrat cu ATV-uri în zona interzise, precum fond cinegetic şi de vânătoare sau păşuni alpine, au fost amendaţi, la sfârşitul săptămânii trecute, de către jandarmi, iar valoarea totală a sancţiunilor se ridică la 28.000 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Amenzile au fost date de  către jandarmii de la Postul Montan Vama Buzăului, după ce aceştia au constatat că mai mulţi turişti au pătruns cu ATV-urile în fondul cinegetic şi de vânătoare sau pe păşunile alpine, informează, luni Jandarmeria Braşov. Cuantumul total al sancţiunilor contravenţionale se ridică la 28.000 lei.
„Revenim cu îndemnul către toţi turiştii de a alege să se bucure de natură, de peisaje şi de splendoarea locurilor cu gândul de a le proteja şi de a le îngriji. Suntem convinşi că o plimbare la pas prin pădure vă poate aduce mai multă bucurie  decât o plimbare în zgomotul motoarelor, iar verdele pădurii se vede mai bine cu ochiul liber decât prin vizorul unei căşti de protecţie”, transmit turiştilor jandarmii montani.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.