Un elev în vârstă de 16 ani din Brăila a ajuns la spital după ce şi-a tăiat venele cu o lamă, înainte de începerea unei ore. Medicii spun că este în afara oricărui pericol, iar poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şoclar Judeţean (ISJ) Brăila, incidentul a avut loc la Colegiul Economic ”Ion Ghica” din Brăila.

După o pauză, la începutul unei ore, în momentul în care profesorul a intrat în clasă, o fată a văzut că îi ţâşnea sânge de la mână băiatului respectiv şi a spus acest lucru cadrului didactic.

Reprezentanţii unităţii de învăţământ au sunat la 112, iar la faţa locului şi-au făcut apariţia un echipaj de ambulanţă, dar şi poliţişti.

Băiatul, în vârstă de 16 ani, elev în clasa a IX-a, a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, el fiind însoţit de diriginta sa.

Cadrele medicale i-au acordat îngrijiri de specialitate şi au spus că băiatul se află în afara oricărui pericol. De acest incident au fost anunţaţi şi părinţii adolescentului.

Poliţiştii brăileni continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut incidentul, urmând să fie întocmit şi un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.