Poliţiştii brăileni au deschis o anchetă după ce unor tineri li s-a făcut rău, cel mai probabil din cauza consumului de droguri. Ei au fost filmaţi, iar înregistrarea a ajuns pe o reţea socială. Cei doi au fost duşi la spital pentru îngrijiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Brăila, Elena Ostache, a declarat pentru News.ro că poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Brăila au fost sesizaţi prin apel 112, cu privire la faptul, că doi tineri ce se află în zona BAC Brăila-Smârdan, au nevoie de îngrijiri medicale ca urmare a unui posibil consum de substanţe interzise. 
“La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au identificat persoanele prezentate în imagini, fiind vorba de doi tineri în vârstă de 23 şi 24 de ani, din oraşul Măcin, judeţul Tulcea.  Aceştia au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a afirmat purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila. 
Verificările sunt  continuate de poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Brăila.
 
În imaginile postate pe o reţea socială se observă cum un tânăr este căzut pe dig, iar altul se mişcă haotic. La un moment dat, acesta se prăbuşeşte şi el şi este ţinut de martorii la eveniment să nu se lovească la cap. Apoi cei doi nu au dat semne că s-ar mai putea ridica.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.