Un tânăr de 18 ani a murit sâmbătă seara, după ce a fost surprins sub un mal de pământ. El a fost scos de pompieri, dar medicii au declarat decesul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani, pompierii au fost solicitaţi să intervină sâmbătă seara la o persoană prinsă sub un mal de pământ în localitatea Mitoc
La locul evenimentului s-au deplasat două echipaje de la Garda de Intervenţie Săveni şi Detaşamentul de Pompieri Dorohoi, un echipaj SAJ, precum şi SVSU Mitoc cu un buldoexcavator.
Tânîrul a fost scos de către pompieri de sub malul de pământ.  Din nefericire, cadrele medicale aflate la faţa locului au declarat decesul.
Tânărul de 18 ani a fost surprins sub un mal de pământ în timp ce se afla cu căruţa după la o balastieră din localitatea Mitoc, au precizat reprezentanţii ISU Botoşani.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.