Un tânăr din judeţul Botoşani care a urmărit două adolescente şi l-a ameninţat pe un băiat chemat în ajutor de acestea a fost arestat preventiv. Iniţial, el a fost pus sub control judiciar, dar acum a fost arestat întrucât nu a respectat obligaţiile impuse.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Poliţiei Judeţene Botoşani, instanţa de judecata a dispus, în 30 octombrie, înlocuirea măsurii controlului judiciar cu arestarea preventivă pentru 30 de zile a unui tânăr de 28 de ani din localitatea Avrămeni, cercetat pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi ameninţare. 
 
Astfel, s-a stabilit că, în 15 octombrie, el a urmărit două tinere de 18, respectiv 15 ani din municipiul Botoşani şi ulterior i-a adresat ameninţări cu acte de violenţă unui băiat de 17 ani, chemat în ajutor de acestea.
 
La acel moment, tânărul avea la el două cuţite. 
 
"În perioada în care acesta s-a aflat sub măsura controlului judiciar, a fost monitorizat de către poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale-Biroul Supravegheri Judiciare, care au stabilit faptul că bărbatul a încălcat, cu rea-credinţă, obligaţiile prevăzute de lege, motiv pentru care au sesizat Parchetul de pe langă Judecătoria Botoşani", arată Poliţia Judeţeană Botoşani.
 
Tânărul a fost reţinut şi ulterior dus în arestul IPJ Botoşani.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.