Poliţistul rutier din Botoşani accidentat la sfârşitul săptămânii trecute de o maşină în timp ce făcea semn unui alt şofer să oprească este internat în stare gravă la Spitalul Floreasca din Bucureşti. El are fracturi şi leziuni la nivelul capului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
“Alexandru, colegul nostru de doar 24 de ani, a fost rănit grav în timpul serviciului. Vineri, 29 martie, acesta se afla pe DE 58, la ieşirea din oraşul Flămânzi, când a efectuat semnal de oprire unui autoturism, iar alt auto, care se angajase în depăşire, l-a lovit în plin şi l-a proiectat în şanţul betonat de pe sensul opus de mers, la zeci de metri distanţă. Alexandru are fracturi şi leziuni la nivelul capului,  iar în acest moment se află internat la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, din Bucureşti”, au transmis luni, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani. 
Ei au adăugat că starea acestuia nu-i permite transportul şi au precizat că atunci când acest lucru va fi posibil, familia sa ia în considerare transferul la un spital din Viena.
Poliţiştii au făcut public şi un cont bancar pentru cei care vor să-l sprijine pe el şi pe familia sa. 
“Cei care vor să-l sprijine pe el şi pe familia acestuia pot face acest lucru donând bani în contul mamei sale Răţoi Cătălina: RO25 BRDE 070S V476 9063 0700”, a precizat sursa citată.
Poliţistul a absolvit Şcoala de Agenţi de Poliţie Vasile Lascăr Câmpina, promoţia octombrie 2022.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.