Poliţiştii din municipiul Botoşani caută un băiat de 9 ani care a mers la şcoală, miercuri dimineaţă, dar nu s-a mai întors acasă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţia Judeţeană Botoşani a arătat că, miercuri, în jurul orei 22.00, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că un băiat de 9 ani, din municipiul Botoşani, a plecat de acasă în jurul orei 8:00 pentru a merge la şcoală, iar până în prezent nu a revenit. 
 
Adelin Darius Zafiu are aproximativ 110 centimetri înălţime, 30 de kilograme, ochi verzi şi părul şaten. La momentul dispariţiei, el era îmbrăcat cu un trening de culoare bleumarin, geacă neagră din fâş, fes bleumarin şi pantofi sport de culoare albastră cu model roşu. 
 
Poliţiştii fac apel la cetăţenii care au informaţii despre acest băiat să sune la 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secţii de poliţie.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.