Patru tineri au fost reţinuţi de poliţiştii din Botoşani după ce au provocat un scandal de Paşte, ameninţând persoanele dintr-un local cu arme albe, iar apoi au început o bătaie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie al judeţului Botoşani a transmis, marţi, că patru bărbaţi au fost reţinuţi de poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 9, Vlăsineşti, pentru ameninţare, lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.
 
"Din cercetări, a reieşit faptul că la data de 24 aprilie 2022, patru tineri, cu vârstele cuprinse între 37 şi 20 de ani, din comuna Avrămeni, în timp ce se aflau intr-un local public din aceeaşi localitate, având asupra lor arme albe, au ameninţat persoanele din interior cu acte de violenţă. În acelaşi context şi-au aplicat lovituri reciproc, provocându-şi leziuni şi tulburând ordinea şi liniştea publică”, se arată în comunicat.
 
Cei patru tineri au fost duşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Botoşani. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs evenimentul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.