O ambulanţă care se deplasa la un caz, o maşină de dializă, dar şi mai multe autoturisme au rămas blocate în zăpadă în cursul nopţii, pe mai multe drumuri din judeţul Botoşani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani au anunţat că pe timpul nopţii de luni spre marţi, s-au înregistrat opt apeluri din partea unor cetăţeni care aveau nevoie de ajutor pentru că nu mai puteau înainta cu autoturismele din cauza zăpezii. 
Astfel, pe pe DJ 208 D, între Bucecea - Hânţeşti, o maşină de dializă nu şi-a mai putut continua drumul pentru a prelua un bolnav. Cazul a fost direcţionat către Poliţie şi drumarii de la Direcţie Drumuri Judeţene şi Poduri Botoşani. 
De asemenea, pe DC 13, între Săveni şi Bodeasca, o ambulanţă care se deplasa la un caz nu a mai putut înainta, fiind anunţaţi poliţiştii, drumarii de la Secţia Drumuri Naţionale şi cei de la Direcţia Drumuri Judeţene şi Poduri Botoşani. 
Totodată, pe DJ 293, între Mileanca – Coţuşca, o maşină a rămas înzăpezită, la fel şi pe DJ 208 H, între Suliţa şi Cerbu şi pe DJ 293, între Havârna şi Dorohoi. 
Reprezentanţii ISU Botoşani au mai precizat că pe DN 29, la intersecţia cu DJ 296 A, erau cinci autoturisme blocate, acolo intervenind poliţiştii şi drumarii Secţiei de Drumuri Naţionale, iar pe DJ 208H, releu Baisa, trei maşini în care erau patru persoane au rămas înzăpezite, la acest caz intervenind pompierii. 
De asemenea, pe DC 77, o cisternă de 3,5 tone a derapat la intrarea pe barajul Rogojeşti. 
Reprezentanţii ISU au precizat că judeţul Botoşani se află sub incidenţa unei atenţionări meteorologice tip Cod Galben de ninsori, viscol şi polei până marţi, la ora 10:00.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.