Un bărbat de 51 de ani din Botoşani a fost găsit, miercuri, împuşcat în piept, pe marginea DN 29C, echipajul medical declarând decesul. În apropiere a fost găsită o armă de vânătoare. Poliţiştii fac cercetări în acest caz, pentru ucidere din culpă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Botoşani a anunţat, miercuri, că a fost sesizat, prin apel la 112, că pe marginea DN 29C, la ieşirea din localitatea Cucorăni, a fost găsită o persoană inconştientă. 
 
”În urma deplasării la faţa locului a fost identificat un bărbat, de 51 de ani, din municipiul Botoşani, care prezenta o plagă prin împuşcare, în zona pieptului, iar în proximitatea acestuia se afla o armă de vânătoare. Echipajul medical solicitat să intervină a constatat decesul bărbatului”, a arătat sursa citată.
 
Poliţiştii au stabilit că bărbatul deţinea legal o armă de vânătoare. 
 
Cercetările în acest caz continuă, pentru ucidere din culpă, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.