Băiatul de 9 ani, dispărut miercuri din Botoşani, a fost găsit joi dimineaţa, într-o scară de bloc, iar poliţiştii au stabilit că el nu a fost victima unei infracţiuni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Botoşani a transmis, joi dimineaţă, că băiatul a fost internat într-un centru de primire a copilului. 
 
“Minorul a fost identificat în aceasta dimineaţă, în municipiul Botoşani.  Acesta este in afara oricărui pericol şi nu a fost victima vreunei infracţiuni în perioada în care a lipsit de la domiciliu. A fost internat intr-un Centru de Primire a Copilului în Regim de Urgenţă şi urmează să stabilim împrejurările care au condus la părăsirea domiciliului de către acesta”, a anunţat IPJ Botoşani.
 
Băiatul a fost găsit într-o scară de bloc. El a fost observat de un locatar, acesta l-a recunoscut pe băiat din fotografia transmisă de Poliţie şi a anunţat autorităţile. 
 
Poliţia Judeţeană Botoşani a arătat că, miercuri, în jurul orei 22.00, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că un băiat de 9 ani, din municipiul Botoşani, a plecat de acasă în jurul orei 8:00 pentru a merge la şcoală, iar până în prezent nu a revenit.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.