Un bărbat de 72 de ani, care nu are permis pentru nicio categorie de vehicule, a condus, marţi seară, un ATV, în judeţul Bistriţa-Năsăud. Bărbatul a căzut şi a ajuns la spital, iar polişiştii au stabilit că avea o alcoolemie de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 16 mai a.c., poliţiştii Serviciului Rutier au intervenit ca urmare a producerii unui accident rutier, pe drumul dintre localităţile Monariu şi Simioneşti. S-a constatat faptul că un bărbat, de 72 de ani, din Bistriţa, în timp ce conducea un ATV care nu era înmatriculat sau înregistrat, a pierdut controlul direcţiei şi a căzut pe carosabil”, a transmis, marţi seară, Poliţia Bistriţa-Năsăud.

Bărbatul a fost rănit şi transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că acesta nu deţine permis pentru nicio categorie de autovehicule, iar rezultatul în urma testării etilotest a fost 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat. La spital, i-au fost recoltate probe biologice, în vederea determinării alcoolemiei.

”În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cauzei şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, a mai transmis Poliţia.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.