Un bărbat din judeţul Cluj a murit, sâmbătă, după ce s-a aruncat în Someşul Mare, într-o zonă unde apa nu era adâncă, şi s-a lovit la cap. Accidentul s-a produs în apropierea DN 17 D, la ieşirea din comuna Ilva Mică, judeţul Bistriţa-Năsăud.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit IPJ Bistriţa-Năsăud, un bărbat de 31 de ani, din judeţul Cluj, s-ar fi aruncat, sâmbătă, de pe o punte ce traversează Someşul Mare, în apropierea DN 17 D, la ieşirea din comuna Ilva Mică, de la o distanţă de aproximativ 2-3 metri, pentru a face baie.

Bărbatul s-a lovit puternic la cap, din cauză că apa nu avea o adâncime ridicată.

”Un echipaj medical SMURD şi unul al Ambulanţei i-au acordat îngrijiri medicale, însă a fost constatat decesul acestuia”, a mai transmis IPJ Bistriţa-Năsăud.

Sursa citată a precizat că s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând a fi stabilite cu exactitate împrejurările producerii evenimentului.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.