Doi bărbaţi din Bistriţa au fost reţinuţi pentru 24 de ore, în urma unor percheziţii acasă la ei în timpul cărora anchetatorii au descoperit, între altele, dispozitive folosite la falsificarea cardurilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Bistriţa-Năsăud şi procurorii DIICOT - Biroul Teritorial Bistriţa-Năsăud cercetează doi bărbaţi, ambii din Bistriţa, bănuiţi de şantaj, deţinere de instrumente în vederea falsificării de valori, efectuarea de operaţiuni cu substanţe susceptibile de a produce efecte psihoactive şi trafic de droguri de risc, potrivit unui comunicat al Poliţiei Române.

Anchetatorii au făcut, marţi, trei percheziţii domiciliare la locuinţele bărbaţilor, de unde au ridicat bani, dar şi dispozitive folosite la citirea şi inscripţionarea cărţilor de credit.

”La data de 28 martie a.c., la locuinţele bărbaţilor, au fost efectuate trei percheziţii domiciliare, în urma cărora au fost ridicate: suma de 11.412 de lei, un dispozitiv tip handheld skimmer – folosit la citirea cărţilor de credit, un dispozitiv folosit la inscripţionarea şi citirea de cărţi de credit, carduri bancare şi nebancare, precum şi alte instrumente şi dispozitive auxiliare folosite pentru falsificarea instrumentelor de plată electronică”, se arată în comunicatul citat.

FOTO: Poliţia Română
FOTO: Poliţia Română
FOTO: Poliţia Română
FOTO: Poliţia Română

De asemenea, anchetatorii au descoperit în timpul perceziţiilor şi ”un plic care prezintă urme de substanţă pulverulentă de culoare albă”.

Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.