Mai multe bucăţi de stâncă au ajuns, miercuri după amiază, pe şoseaua dintre Colibiţa şi Bistriţa Bârgăului, judeţul Bistriţa-Năsăud, din cauza unei ploi abundente, iar acestea au fost îndepărtate de către jandarmii montani şi de şoferi care treceau prin zonă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Jandarmeriei Bistriţa-Năsăud, mai multe bucăţi de stâncă alunecate pe carosabil au fost îndepărtate în urmă cu puţin timp de către jandarmii montani din Colibiţa.
 
"Acestea s-au desprins în bucăţi de diferite dimensiuni şi au alunecat pe drumul dintre Colibiţa şi Bistriţa Bârgăului (DJ172D), pe ambele sensuri de mers, din cauza ploii abundente, punând în pericol pe cei aflaţi în trafic. La degajarea drumului au contribuit şi câţiva participanţi la trafic care tranzitau zona”, a transmis Jandarmeria Bistriţa-Năsăud.
 
Sursa citată a menţionat că, pe drumul forestier din zona Şoimu, mai mulţi arbori au căzut pe carosabil în urma vântului puternic, iar jandarmii montani au solicitat intervenţia reprezentanţilor Ocolului Silvic Bistriţa Bârgăului pentru îndepărtarea acestora.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.