Trei persoane din judeţul Bihor sunt cercetate sub control judiciar de către procurorii DIICOT pentru trafic de droguri de risc în formă continuată, după ce una dintre acestea a fost prinsă când încerca să vândă 450 de grame de cannabis. Drogurile proveneau de pe o cultură din zonă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat publicat vineri de către DIICOT, inculpatul V.A.C a fost prins în flagrant, marţi, în jurul orelor 18.00, în timp ce încerca să vândă 450 de grame de cannabis, contra sumei de 3.000 lei.

Inculpatul luase drogurile printr-un intermediar de la o persoană care avea o cultură de cannabis pe raza localităţii bihorene Şilindru.

Joi, anchetatorii au făcut percheziţii la locuinţa persoanei din Şilindru, iar în podul casei acesteia au fost descoperite ”mai multe plante de cannabis puse la uscat, din care s-a recoltat cantitatea de 1.592 de grame de cannabis”.

Toate cele trei persoane implicate sunt cercetate sub control judiciar.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.