Poliţiştii de frontieră de la Borş II, judeţul Bihor, împreună cu lucrători ai Comisariatului Judeţean Bihor din cadrul Gărzii Naţionale de Mediu, au controlat, la intrarea în ţară, un TIR încărcat cu 24.090 de kilograme deşeuri din plastic, constatând că nu erau îndeplinite condiţiile legale necesare importului acestor deşeuri, astfel că nu au permis intrarea acestuia în România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Poliţiştii de frontieră bihoreni din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Borş II au efectuat, pe sensul de intrare în ţară, controlul specific asupra unui automarfar condus de un cetăţean român. Acesta transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, plastic de la o societate comercială din Polonia pentru o firmă din România. Existând suspiciuni cu privire la legalitatea transportului în cauză, colegii noştri au solicitat sprijin autorizat reprezentanţilor Comisariatului Judeţean Bihor din cadrul Gărzii Naţionale de Mediu”, se arată într-un comunicat de presă, de joi, al Poliţiei de Frontieră.
 
În urma verificărilor s-a constatat că automarfarul era încărcat cu 24.090 de kilograme deşeuri din plastic, pentru care şoferul nu a prezentat documentaţia necesară prevăzută de lege.
 
Autorităţile de control nu au permis accesul pe teritoriul României pentru acest mijloc de transport, deşeurile fiind returnate societăţii expeditoare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.