Poliţiştii de frontieră de la Borş, judeţul Bihor, au depistat 36 migranţi din diverse state care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, pe la ”frontiera verde”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Borş  au observat, în cadrul desfăşurării activităţilor specifice de supraveghere a frontierei de stat, în apropierea liniei de frontieră, la aproximativ 100 de metri de Gara Episcopia Bihor, mai multe persoane care se deplasau pe jos înspre direcţia statului vecin. S-a procedat la deplasarea către locul unde se aflau persoanele şi interceptarea acestora. Întrucât nu îşi justificau prezenţa în zonă, au fost conduse la sediul sectorului pentru efectuarea unor verificări”, a transmis Poliţia de Frontieră. 
 
În urma cercetărilor poliţiştii de frontieră au stabilit faptul că sunt 36 de migranţi din Bangladesh, Etiopia, Sudan, Afganistan, Nepal şi Maroc, ce intenţionau să treacă în mod fraudulos frontiera de stat, ei fiind intraţi legal în România.
 
În cauză, poliţiştii de frontieră fac cercetări pentru tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.