Bărbatul din Bucureşti suspectat de înşelăciune, după ce a pretins că este broker bursier şi ar fi convins astfel o persoană "să investească" aproximativ 80.000 de lei a fost reţinut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Bărbatul bănuit a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca mâine (marţi - n.r.) să fie prezentat magistraţilor cu propunere legală", a transmis, luni seară, Poliţia Capitalei.

Poliţişti de la Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul Investigare a Criminalităţii Economice au făcut, luni, percheziţii în Capitală într-un dosar de înşelăciune în care un bărbat care se prezenta ca fiind broker bursier ar fi convins o persoană să “investească” suma de aproximativ 80.000 de lei.

Astfel, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, poliţiştii au pus în aplicare două mandate de percheziţie domiciliară într-un dosar în care se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune şi fals în înscrisuri sub semnătura privată.
 
Conform Poliţiei Capitalei, în cursul anului 2020, un bărbat ar fi indus în eroare persoana vătămată, atribuindu-şi calitatea de broker bursier, şi ar fi convins-o să “investească” suma de aproximativ 80.000 de lei. "În cauză exista indicii cu privire şi la existenţa altor persoane vătămate”, precizau poliţiştii.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.