Bărbatul suspectat că a vândut peste 10.000 de comprimate cu substanţă activă Fentanil, 700 de comprimate Oxicodonă, 1.200 de fiole de morfină şi care a fost prins în flagrant a fostb reţinut, joi seară, de procurorii DIICOT.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Structura Centrală au dispus reţinerea inculpatului, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri de mare risc”, a transmis, joi seară, DIICOT.

Poliţiştii şi procurorii DIICOT au făcut,  joi, trei percheziţii în Bucureşti, în cadrul operaţiunii ”Himera”, într-un dosar de trafic de droguri în care un bărbat este suspectat că a vândut peste 10.000 de comprimate care conţin ca substanţă activă Fentanil, aproximativ 700 de comprimate Oxicodonă, 1.200 de fiole de morfină, 380 de plasturi ce conţin ca substanţă activă Fentanil şi comprimate de codeină.

Fentanilul şi Oxicodona sunt considerate cele mai periculoase droguri de mare risc existente în prezent pe piaţă, având în mod frecvent efect letal.

Ele sunt folosite pentru dureri extrem de puternice şi sunt eliberate doar cu prescripţie medicală.

Bărbatul a fost prins în flagrant având la el zeci de cutii cu comprimate care conţin Fentanil.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.