Bărbatul care a murit în accidentul de vineri seară, din judeţul Constanţa, când maşina în care se afla a fost lovită de un tren de marfă, conducea un autoturism aparţinând preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, era angajat al LPF, iar pe pagina sa de Facebook apare în imagini cu Angelina Jolie în perioada când bărbatul a lucrat la o firmă de securitate şi asigura protecţia artistei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit poliţiştilor, bărbatul decedat în accidentul de vineri seară este Cătălin Dan Gemănar, în vârstă de 48 de ani, iar maşina pe care o conducea şi care a fost distrusă în accident aparţinea preşedintelui Ligii Profesioniste de  Fotbal, Gino Iorgulescu.

Pe pagina sa de Facebook, scrie că bărbatul era angajat al Ligii Profesioniste de Fotbal, iar anterior fusese angajat la o firmă de securitate. În cadrul acesteia a desfăşurat şi câteva misiuni în străinătate, într-una din acestea fiind însărcinat cu protecţia actriţei Angelina Jolie, el având postate pe pagina de socializare două fotografii, din decembrie 2013, cu starul de la Hollywood.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină, vineri seară, la un accident în care au fost implicate un autoturism Q7 şi un tren de marfă, ce se deplasa de la Medgidia la Tulcea, evenimentul petrecându-se între localităţile Tariverde şi Mihai Viteazu.

La faţa locului, s-au deplasat o autospecială, un echipaj de descarcerare şi ambulanţe.

Echipele de intervenţie ajunse în zonă au stabilit că în accident un bărbat, şoferul autoturismul, a murit pe loc. De asemenea, în urma impactului puternic, maşina a fost distrusă.

Autorităţile continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc accidentul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.