Bărbatul care a evadat, luni, dintr-o maşină care-l transporta la Penitenciarul Rahova a fost dat în urmărire naţională şi consemn la frontieră.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”S-a dispus darea în urmărire la nivel naţional şi în consemn la punctele de trecere a frontierei. Cercetările sunt continuate de către Serviciul de Investigaţii Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evadare”, a transmis, în noaptea de luni spre marţi, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că semnalmentele evadatului au fost comunicate structurilor din cadrul DGPMB.

”În continuare, se desfăşoară activităţile specifice în vederea depistării şi încarcerării bărbatului”, a mai transmis sursa citată.

Un deţinut din Penitenciarul Rahova a evadat, luni, la întoarcerea de la punctul de lucru. El a fugit dintr-o maşină, în timp ce staţiona la semafor, la intersecţia str. Antiaeriană cu bulevardul Ghencea. Nu are antecedente şi era condamnat pentru conducere fără permis.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.