Bărbatul care s-a sinucis, luni seară, pe podul de la Mărăcineni, judeţul Buzău, era un prosper om de afaceri austriac. Bărbatul deţinea o fabrică de cabluri în Cehia, cu birouri la Viena, dar şi mai multe proprietăţi în ţară şi în străinătate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, bărbatul de 48 de ani care, luni după-amiază, s-a spânzurat de podul de la Mărăcineni era un om de afaceri austriac. El deţinea o fabrică de cabluri în Cehia cu birouri la Viena, mai multe proprietăţi în Austria şi România.

Poliţiştii au găsit cadavrul bărbatului spânzurat în jurul orei 17.00, după ce au fost anunţaţi telefonic de un trecător. Pe pod au găsit o geantă cu mai multe documente, printre care şi actele de identitate ale acestuia. De asemenea, anchetatorii au găsit un testament, dar şi un bilet scris în germană, ce urmează a fi tradus.

Bărbatul de 48 de ani a ajuns în România după ce a cunoscut o tânără din Buzău, cu care se logodise deja. Cei doi aveau o casă în comuna Mărăcineni, judeţul Buzău, şi urmau să facă nunta în această vară.

În acest moment, se conturează ipoteza unei sinucideri din dragoste, existând informaţii că austriacul se certase cu iubita sa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.