Bărbatul în vârstă de 41 de ani care s-a împuşcat în cap într-un poligon din municipiul Constanţa a murit la spital, sâmbătă dimineaţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, bărbatul a murit sâmbătă, în jurul orei 8, la Spitalul Judeţean Constanţa. 
 
Poliţiştii Secţiei 4 au fost sesizaţi vineri, prin apel la 112, despre faptul că, într-un poligon de tragere din municipiul Constanţa, un bărbat s-ar fi împuşcat. 
 
Poliţiştii au stabilit că este vorba de un bărbat, de 41 de ani, din municipiul Constanţa. 
 
"Din primele cercetări a reieşit faptul că acesta s-ar fi împuşcat în tâmplă cu un pistol", au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa. El a fost dus în stare gravă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, fiind internat în Secţia de Terapie Intensivă.
 
Bărbatul s-a împuşcat un pistol CZ de 9 mm, iar în încăpere cu el se afla un instructor din partea poligonului, care nu a avut când să intervină ca să-l împiedice pe bărbat să recurgă la acest gest.
 
Cercetările continuă de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.