Bărbatul căutat de poliţişti, după ce a intrat în toaleta fetelor de la Colegiul ”Ion Vidu” din Timişoara şi care s-a predat în cursul zilei de joi, a recunoscut că a agresat sexual o fetiţă din clasa I care l-a surprins în baie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit poliţiştilor, bărbatul de 29 de ani, care miercuri intrase în baia fetelor de la Colegiul ”Ion Vidu” din Timişoara, este audiat, joi, la Poliţia Municipiului Timişoara.

Acesta le-a recunoscut poliţiştilor că în momentul în care a fost surprins de fată, în toaletă, avea pantalonii daţi jos. Apoi a profitat că fata era singură şi a agresat-o sexual cu un deget.

Fata, elevă în clasa I a fost dusă, miercuri, la cabinelul de ginecologie infantilă de la Maternitatea Bega, pentru un control de specialitate şi au fost prelevate probe de pe lenjeria fetei. Tot miercuri, fata a fost audiată de poliţişti în prezenţa unui psiholog.

Tânărul urmează să fie supus unui consult de specialitate pentru a se stabili dacă avea sau nu discernământ.

Bărbatul de 29 de ani s-a predat joi la Secţia 2 Poliţie din Timişoara. Acesta a fost, în trecut, internat de mai multe ori la psihiatrie.

Şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Timiş, Aura Danielescu, a declarat miercuri că bărbatul a intrat în baia fetelor de la Colegiul ”Ion Vidu” din Timişoara, după prima pauză.

"Din cele relatate de doamna director, la prima pauză, la orele 8.50, pe o intrare secundară din unitate, deschisă, prin care echipa de muncitori îşi strângeau materialele de construcţii, a pătruns un individ neidentificat. Pe coridor a întâlnit două eleve de clasa a IV-a şi le-a rugat să-l conducă spre o anume sală. Pentru că fetele nu au reuşit să obţină o informaţie corectă şi să îi indice sala, acestea au renunţat şi s-au dus spre sala lor de clasă. În timpul celei de-a doua ore, învăţătoarea unei eleve de clasa I a venit la direcţiune, cu fetiţa care ceruse în timpul orei voie pentru a merge la toaletă şi a povestit, ulterior, copilul…că a intrat un hoţ în baie”, a declarat Aura Danielescu.

Poliţia a fost chemată imediat de directorul unităţii. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.