Bărbatul de 38 de ani, care a ucis marţi seară doi bătrâni, a fost reţinut 24 de ore, în urma audierilor poliţiştilor de noaptea trecută. El şi-a recunoscut vina şi le-a spus anchetatorilor că se cunoştea cu victimele şi ştia că femeia în acea zi încasa cheltuielile de la imobil şi avea bani la ea. Asasinul urmează să fie prezentat vineri cu propunere de arestare preventivă în faţa magistraţilor de la Tribunalul Timiş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În urma audierilor, bărbatul a fost reţinut 24 de ore şi a fost introdus în Arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie”, au transmis reprezentanţii IPJ Timiş.
 
În jurul prânzului, vineri, acesta va fi prezentat cu propunere de arestare preventivă în faţa magistraţilor de la Tribunalul Timiş. De asemenea, în cadrul audierilor, el şi-a recunoscut faptele şi le-a spus poliţiştilor că se cunoştea cu victimele sale şi că ştia că femeia, administrator de imobil, încasa în acea zi cheltuielile comune ale locatarilor şi că avea banii la ea.
 
Joi seară, bărbatul care a omorât doi bătrâni care locuiau într-un impobil din Piaţa Ţepeş Vodă din Timişoara, lângă Tribunalul Timiş, a fost prins de poliţişti, pe o stradă în zona Gării de Nord. Acesta nu a opus rezistenţă.
 
Bărbatul le-a spus anchetatorilor că se cunoştea cu victimele sale. El a locuit în acelaşi imobil în care femeia era administrator şi avea restanţă la întreţinere de aproximativ 2.000 de lei. Când l-a văzut la uşa sa, femeia i-a deschis, crezând că acesta vrea să îşi plătească datoria. 
 
Bărbatul a atacat-o pe femeie cu un cuţit, apoi pe soţul acesteia, până când cei doi au murit.
 
Ulterior a căutat după banii încasaţi de administratoare, timp în care a fost surprins de nepotul victimelor care a venit să vadă ce s-a întâmplat. Bărbatul surprins în apartament a reuşit să fugă cu o geantă în care se aflau 12.000 de lei, după ce l-a atacat şi pe nepot cu acelaşi cuţit, provocându-i răni uşoare.
 
Poliţiştii au fost imediat chemaţi la faţa locului şi au ridicat probe.
 
După două zile de cercetări, în care au vizionat imagini de pe camerele de supraveghere din Timişoara şi au întocmit portretul robot al asasinului, joi i-au găsit familia în cartierul Iosefin din apropierea Gării de Nord.
 
Părinţii bărbatului le-au spus poliţiştilor, în cadrul audierilor, că fiul lor a fost la ei acasă, şi-a schimbat hainele şi a plecat în oraş.
 
Joi seară, poliţiştii l-au depistat pe ucigaş în apropierea Gării de Nord din Timişoara, pe o stradă. Când a fost prins, acesta nu a opus rezistenţă.
 
Bărbatul a fost dus la audieri, el fiind acuzat de omor calificat.
 
Suspectul are 38 de ani, a fost căsătorit şi are doi copii.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.