Bărbatul de 38 de ani care a ucis doi bătrâni din Timişoara şi care a fost prins joi seară se cunoştea cu victimele sale. El locuia în imobilul la care femeia omorâtă era administrator. Avea restanţă la plata cheltuielilor, iar bătrâna a crezut că vine să achite, în momentul în care s-a prezentat la uşa apartamentului ei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit anchetatorilor, bărbatul a locuit cu chirie în imobilul din Piaţa Ţepeş Vodă din Timişoara, în centrul oraşului, în apropiere de Tribunalul Timiş şi avea o restanţă de aproximativ 2.000 de lei la plata cheltuielilor comune din bloc.

Administratoarea, cea care i-a devenit victimă, i-a tot spus de mai multă vreme să achite, dar acest lucru nu s-a mai întâmplat.

Ucigaşul, care ar face parte dintr-un cerc de consumatori de droguri, cunoştea data la care bătrâna aduna cheltuielile comune ale locatarilor.

Marţi seară, s-a prezentat la uşa acesteia, iar femeia, convinsă probabil că avea să achite restanţa, i-a deschis uşa.

Bărbatul a atacat-o pe femeie cu un cuţit, apoi pe soţul acesteia, până când cei doi au murit.

Ulterior a căutat după banii încasaţi de administratoare, timp în care a fost surprins de nepotul victimelor care a venit să vadă ce s-a întâmplat. Bărbatul surprins în apartament a reuşit să fugă cu o geantă în care se aflau 12.000 de lei, după ce l-a atacat şi pe nepot cu acelaşi cuţit, provocându-i răni uşoare.

Poliţiştii au fost imediat chemaţi la faţa locului şi au ridicat probe.

După două zile de cercetări, în care au vizionat imagini de pe camerele de supraveghere din Timişoara şi au întocmit portretul robot al asasinului, joi i-au găsit familia în cartierul Iosefin din apropierea Gării de Nord.

Părinţii bărbatului le-au spus poliţiştilor, în cadrul audierilor, că fiul lor a fost la ei acasă, şi-a schimbat hainele şi a plecat în oraş.

Joi seară, poliţiştii l-au depistat pe ucigaş în apropierea Gării de Nord din Timişoara, pe o stradă. Când a fost prins, acesta nu a opus rezistenţă.

Bărbatul a fost dus la audieri, el fiind acuzat de omor calificat.

Suspectul are 38 de ani, a fost căsătorit şi are doi copii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.