Bărbatul în vârstă de 39 de ani care a intrat cu maşina sâmbătă seara în uşile de acces ale Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca luni să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, poliţiştii craioveni au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de bărbatul de 39 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi distrugere.

Astfel, bărbatul a fost dus de poliţişti în arestul IPJ Dolj, urmând ca în cursul zilei de luni sa fie prezentat  instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Bărbat în vârstă de 39 de ani din Moldova Nouă, judeţul Caraş Severin, a intrat sâmbătă seara cu maşina în uşile de acces ale Unităţii de Primire Urgenţe din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova.

Ulterior, poliţiştii au afirmat că bărbatul era sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de 0,76 mg/litru alcool pur în aerul expirat. El a declarat oamenilor legii că accidentul s-ar fi produs după ce a încurcat frâna cu acceleraţia.

În urma acestui eveniment, conducătorul auto a fost rănit, neexistând alte victime din rândul personalului medical sau pacienţilor. El se afla singur în autoturism.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.