Doi bărbaţi din judeţele Argeş şi Prahova, care încercau să vândă două arme deţinute ilegal, sunt cercetaţi de poliţişti. Bărbaţii cereau 1.200 şi 1.500 pentru arme.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Poliţiştii Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au prins în flagrant delict două persoane, în judeţele Argeş şi Prahova, care ar fi deţinut ilegal şi ar fi încercat să comercializeze două arme neletale, din categoria celor supuse autorizării”, a transmis, luni, Poliţia Română.

Sursa citată a precizat că un bărbat, de 31 de ani, din judeţul Prahova, ar fi deţinut, în mod ilegal, în perioada aprilie-iulie 2021, o armă lungă neletală, de tir sportiv, cu aer comprimat, cu muniţie aferentă, pe care pe care ar fi încercat să o comercializeze, pentru 1.500 de lei.

De asemenea, un alt bărbat, de 52 ani, din judeţul Argeş, ar fi deţinut, în mod ilegal, în perioada mai-iulie 2021, o arma lungă, neletală, de tir sportiv, cu aer comprimat, cu muniţie aferentă, pe care pe care ar fi încercat să o comercializeze, pentru 1.200 de lei.

Cei doi sunt cercetaţi pentru nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.