Un bărbat de 39 de ani, urmărit penal pentru infracţiuni comise în Statele Unite, a fost prins în Râmnicu Vâlcea. El a fost oprit de poliţişti în timp ce conducea o maşină.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 29 decembrie a.c.,  poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au depistat un bărbat de 39 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din municipiul Râmnicu Vâlcea”, a transmis, sâmbătă, IPJ Vâlcea.

Sursa citată a precizat că, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constat faptul că bărbatul era urmărit pentru săvârşirea, în anul 2021, a infracţiunilor de înşelăciune şi spălare de bani pe teritoriul Statelor Unite ale Americii.

Bărbatul a fost introdus în cadrul Centrului de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.