Un bărbat suspectat de agresiune sexuală comisă în scara unui bloc din sectorul 6 al Capitalei a fost reţinut la aproape o jumătate de an de la comiterea faptei, ulterior fiind plasat sub control judiciar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În data de 6 ianuarie a.c.,  poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au reţinut un bărbat în vârstă de 33 de ani, bănuit că ar fi agresat sexual o femeie în scara unui bloc situat în sectorul 6 al Capitalei. Cercetările au fost declanşate la data de 22 iulie 2020, când poliţişti ai Secţiei 21 au fost sesizaţi de către o femeie de 43 de ani cu privire la faptul că în jurul orei 14.00, în timp ce se afla în scara blocului de domiciliu, un bărbat necunoscut a intrat după ea, iar în momentul când urca  scările, acesta a atins-o cu mâna în zona intimă, după care a fugit”, anunţă Poliţia Capitalei.

În urma activităţilor informativ-operative şi cu sprijinul unui poliţist din judeţul Giurgiu, a fost identificat un bărbat de 33 de ani,  bănuit de comiterea faptei.

Astfel, a fost pus în aplicare un mandat de aducere, acesta fiind depistat la domiciliu şi dus la audieri. În baza probatoriului administrat, pentru bănuit a fost emisă ordonanţa de reţinere pe o perioadă de 24 de ore.

Cercetările sunt continuate de către  Secţia 21 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, cu cel în cauză în stare de reţinere, ulterior,  fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.           

În luna octombrie a anului trecut, poliţiştii au prezentat imagini cu agresorul, cerând sprijinul populaţiei pentru a-l identifica.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.