Un bărbat a fost surprins în imagini în timp ce vandaliza o căsută cu cărţi dintr-un parc din Sectorul 6. Primăria de sector anunţă, miercuri, că a depus plângere la Poliţie, iar lucrările de refacere vor fi imputate firmei de pază din zonă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Actele de vandalism trebuie să înceteze! Azi noapte, la ora 1.59, un individ a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce distrugea căsuţa cu cărţi din Parcul Brâncuşi. Însiţit de o femeie, acesta s-a oprit, a scos cărţile rând pe rând şi le-a aruncat în fântână”, a transmis, miercuri, Primăria Sector 6.

Potrivit sursei citate, la final, bărbatul a lovit cu piciorul şi a rupt uşa căsuţei, realizată de persoanele cu dizabilităţi.  

”Depundem plângere la Secţia de Poliţie pentru distrugere, iar Poliţia Naţională de la Sector 6 a fost sesizată şi a intrat în posesia imaginilor, pentru a-l identifica şi a-i întocmi dosar penal. În plus, firma de pază care asigură perimetrul parcului va plăti paguba”, au mai transmis oficialii primăriei.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.