Un bărbat în vârstă de 48 de ani a fost reţinut de poliţiştii din Bucureşti într-un dosar de furt, fiind suspectat că a urmărit un alt bărbat până în liftul unui bloc, unde i-a sustras din borsetă 8.000 de lei. Un complice care ar fi asigurat zona în acest timp este cercetat în libertate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În fapt, la data de 26 ianuarie 2023, Secţia 13 Poliţie a fost sesizată de către un bărbat, cu privire la faptul că, în urmă cu o zi, în timp ce se afla în liftul blocului, o persoană necunoscută i-ar fi sustras din borsetă 8.000 de lei. În urma cercetărilor şi investigaţiilor desfăşurate au fost identificaţi doi bărbaţi, de 47, respectiv 48 de ani, bănuiţi de comiterea faptei, ambii cunoscuţi cu preocupări de natură infracţională”, a anunţat, joi, Poliţia Capitalei.

Anchetatorii au stabilit că, în 25 ianuarie, în baza unei înţelegeri, cei doi bărbaţi ar fi urmărit persoana vătămată din incinta unui supermarket din Sectorul 3 până la adresa de domiciliu, moment în care bărbatul de 47 de ani ar fi rămas lângă scara de bloc pentru a asigura locul, iar celălalt ar fi intrat în lift cu persoana vătămată, apoi, profitând de neatenţia sa, i-ar fi sustras din borsetă 8.000 de lei.

În baza mandatelor de aducere puse în aplicare, cei doi bărbaţi au fost găsiţi şi duşi la audieri. Bărbatul de 48 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere legală, iar celălalt suspect este cercetat în libertate.

Cercetările sunt continuate de către Secţia 13 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, pentru furt şi complicitate la furt.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.