O ambulanţă SMURD a fost implicată, marţi, într-un grav accident de circulaţie în zona Pasajului Lujerului din Bucureşti, unde un autoturism Dacia Logan nu i-a acordat prioritate. Un bărbat, şoferul autoturismului Dacia Logan, a fost rănit grav şi a fost transportat la Spitalul Universitar de Urgenţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Niciunul dintre ocupanţii ambulanţei SMURD nu a fost rănit, pacientul care era transportat fiind preluat de un alt echipaj SMURD, potrivit reprezentanţilor ISU.

Primele date de anchetă ale Brigăzii Rutiere arată că autoturismul Logan se deplasa pe prima bandă dinspre Plaza România către intersecţia de la Lujerului. Ambulanţa venea pe drumul perpendicular, respectiv dinspre Piaţa Gorjului către Cotroceni.

Două dintre autoturismele care circulau pe banda a treia şi pe banda a doua i-au acordat prioritate ambulanţei care avea sirena şi girofarul pornite. Un al treilea autoturism, o Dacie Logan, care circula pe banda întâi, a intrat în intersecţie şi a fost izbit de ambulanţă.

Şoferul Daciei ar fi spus, potrivit unor surse din anchetă, că nu a observat ambulanţa din cauza celorlalte autoturisme din intersecţie. El a fost rănit grav şi a ajuns la spitalul Universitar de Urgenţă din Bucureşti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.