Un bărbat de 32 de ani a fost înregistrat de aparatul radar când conducea un autoturism cu viteza de 202 kilometri pe oră, în apropierea unei localităţi din judeţul Dolj, el fiind amendat şi fiindu-i suspendat permisul pentru 120 de zile. Un alt şofer a fost prins când circula cu viteza de 145 km/h, în localitate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dolj a anunţat, duminică, faptul că poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Dolj au prins, sâmbătă, un bărbat de 32 de ani, din judeţul Gorj, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6, în afara localităţii Radomir, acesta fiind înregistrat de aparatul radar cu viteza de 202 km/h (+102 km/h).
 
Bărbatul a fost sancţionat contravenţional, fiind dispusă şi măsura complementară de suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 120 de zile.
 
Sâmbătă dimineaţa, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Dolj au depistat un bărbat, din comuna Melineşti, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6B, în comuna Goieşti, acesta fiind înregistrat de aparatul radar cu viteza de 145 km/h (+95 km/h). Şi el a fost sancţionat contravenţional, fiind dispusă şi măsura complementară de suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 120 de zile.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.